Berke, Szilárd (2014) Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., Kaposvár.
![]() |
Text (Lektorált jegyzet)
Termekminoseg-Berke-2020.pdf - Published Version Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (5MB) |
Abstract
Jelen jegyzet a termékminőséget és az élelmiszer-minőséget állítja fókuszba, továbbá annak meghatározó alkotóelemét, a márkaértéket, a márkázást.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > HB Economic Theory H Social Sciences > HF Commerce |
Divisions: | Faculty of Economic Sciences |
Depositing User: | Gombosné, Sára |
Date Deposited: | 02 Feb 2021 09:45 |
Last Modified: | 02 Feb 2021 09:45 |
URI: | http://kea.ke.hu/id/eprint/35 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |