Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára

Berke, Szilárd (2014) Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., Kaposvár.

[img] Text (Lektorált jegyzet)
Termekminoseg-Berke-2020.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (5MB)

Abstract

Jelen jegyzet a termékminőséget és az élelmiszer-minőséget állítja fókuszba, továbbá annak meghatározó alkotóelemét, a márkaértéket, a márkázást.

Item Type: Book
Subjects: H Social Sciences > HB Economic Theory
H Social Sciences > HF Commerce
Divisions: Faculty of Economic Sciences
Depositing User: Gombosné, Sára
Date Deposited: 02 Feb 2021 09:45
Last Modified: 02 Feb 2021 09:45
URI: http://kea.ke.hu/id/eprint/35

Actions (login required)

View Item View Item